Szerszám Budaörs

Cikkek

 

Én nagyon szeretem a januárt!

Talán kevesen csatlakoznának a véleményemhez, mert mi is jut elsőnek az eszünkbe? Évkezdés, vissza kell csöppenni a napi rutinba a csodás ünnep után, hideg van, zord az idő, és még sorolhatnám a számtalan kifogást, de nézzük a jobbik oldalát a dolgoknak.

jó munkához jó szerszám – www.szerszambudaors.hu

 

Új év, új kezdet, új tervek, új lehetőségek, amik kidolgozására, megtervezésére most van itt az idő. Tervezni, alkotni jó és izgalmas dolog. Motiválnak nem csak minket, hanem a barátokat, ismerősöket, partnereket. Vonjunk be, akit csak lehet a tervezésbe, hiszen, mindenki egy kicsit hozzá tud tenni a dolgokhoz. Ötletekkel, segítséggel, de legalábbis azzal, hogy ott van mellettünk.


És ettől igazán szép az élet.


Apró kis célok, eredmények, sikerek, amik egymásra épülnek, és a végére majd magunk sem hisszük el, hogy milyen csodát alkottunk együtt.


Talán a cél elérése nem mindig könnyű, sok a buktató, a nehézség, de ha nem adjuk fel, és kitartunk, akkor az élet kínálja majd az új utat, a lehetőséget, a megoldást.


Ehhez kívánok januárra is mindenkinek jó ötletezést, tervezgetést, és ha szükséged van segítségre, akkor én itt vagyok. Meghallgatlak, segítek, és ha valamelyikünk csüggedne, akkor majd kézen fogva megoldjuk.  :-)


Mosolygós januárt kívánok!



Jolsvai Györgyi
Termesz Szerszám Budaörs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.
Powered by Joomla 1.7 Templates